Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några roliga ord bara ur vårt tråkiga svenska, fattiga språk



1. Hemmanens

2. Gittat

3. Blygdkapsel

4. Spörj

5. Torde

6.Vittfaren

7. Försåtlig




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-04 10:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Å va roligt ! Det är VI som är fattiga. Inte språket. Härligt !
2019-10-04

    Lena Staaf VIP
Älskar dessa "gammaldags" ord! Läser gärna Strindberg där det kryllar av dem.
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP