Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje gång vi möts på tågstationen

hur beskriver man lycka?
jag är inte säker för känslan är så flyktig

men om jag skulle försöka:

när jag vaknar upp ur en mardröm och märker att du drar mig närmre dig, pussar på mig och försöker lugna mig för att du märker att mina andetag har blivit korta och hetsiga. när du tittar mig in i ögonen och säger att du älskar mig på ett sätt som fyller hela min kropp. när vi har sex och det är som om tiden stannar upp, när du är i mig och du ser på mig som om du aldrig skulle kunna få nog och du håller om mig och det finns bara du och jag i hela världen. när vi dricker frappé och äter leverpastejmackor med smörgåsgurka på till frukost samtidigt som vi tittar på modern family och skrattar åt att du är så lik phil. när du skriver i ett sms att jag är din claire i så fall. när du ligger bakom mig i soffan och håller om mig, kysser mig mjukt på halsen och kramar om mig lite hårdare, på ett nästan helt omedvetet sätt. när du skrattar åt något jag säger. när jag ringer dig sent på kvällen för att jag inte kan somna och ber dig berätta en godnattsaga och du hittar på en om en prinsessa som såklart heter julia.

när du springer till bussen för att hinna med den när jag har bett min kompis skriva till dig att du borde följa med ut, efter att vi har setts i bara några få timmar på en förfest.




Fri vers (Fri form) av julia.s
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-05 18:59



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
-är det inte lättare at bskriva lyckan and att uppleva den?
Nice poem!!!
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s