Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedets struktur.

Puls som stiger,
till minnen som bränns.
Präst jord viger,
till himlen du sänds.

Tystnad som ryter,
till ljusen som tänds.
Livslust som tryter,
till ångest den vänds.




Fri vers av Mister Bister
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-30 01:49



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark och kortfattad beskrivning av det obeskrivbara
2006-08-20

  Smultris
O jag håller med min Kubla:)

Mycket snyggt skrivet...
2006-07-09

  Kubla Khan
för det första ska du ha beröm för ditt användarnamn.. för det andra så är dikten väldigt bra trots att uppställda rim brukar bli tråkigt..
2006-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mister Bister