Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunga dagar.

Andas in.

Mår illa.

Kalla fingrar.

Fryser.

Det snöar ute.

Jag som trodde på sol.

Andas ut.

Måste städa.

Komma igång.

Dra upp persiennerna.

Orkar inte.

Riktigt.

Tunga dagar, fy fan.




Fri vers av Mister Bister
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mister Bister