Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M


Var det ens ett sv3k



Om jorden är en sfär hamnade jag precis utanför
En prick brevid en orb

Jag hittad3 dig i mitt livs omvälvning
Och vi var två prickar utanför en mening
Med allt

Länkade tillsammans i ett nytt liv
Bara två trasiga figurer

Nu är jag åter ensam men inte för mig själv
Sårbar och utlämnad

Utanför allt och självklart var jag inte den första
Den enda

Hur kunde jag tro det
Att jag var unik

Jag kommer alltid vara jag
Jag kommer alltid på andra plats
I detta liv och säkerligen i ett annat

Jag vill inte vara jag
Jag vill vara allt det där
Som du ser hos andra

Jag vill inte vara det du gillar med mig
Jag vill vara det du gillar med honom
Hos han
Och han

Om jag hade en möjlighet Att vara
Allt de jag inte kan vara
För dig

Skulle jag göra allt för att bli det
För att inte vara den här versionen av mig





Fri vers av sebbesträvare
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-10-08 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sebbesträvare