Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnen reta

En sak ska du veta.
Du mina sinnen reta.
Med ord jag jag dej försöker förtrolla.
För att du mig ska behålla.
Jag vill dej aldrig förlora.
Du är vinet i min amfora.
Önskar att jag hos dig befunnit.
Men du från mig försvunnit.




Övriga genrer av Charlie assarsson
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-10-31 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlie assarsson
Charlie assarsson