Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Helgona

Denna mörka natt.
Lyser kyrkogårdarna upp som en skatt.

På dom döda vi tänker.
När vintermörkret sig sänker.

En mor, en far.
Som inte finns kvar.

En broder, en syster.
Tankarna till flyr i ljusets lyster.

Likt en ande ljusets sken.
Dansar över deras sten.

Till svunna tider tankarna oss för.
Känslorna oss olika berör.

Tid för våra nära vi ägnat.
Denna alla Helgona natt.




Övriga genrer av Charlie assarsson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-02 10:15



Bookmark and Share


  agneta pichler
om man älskar och håller av någon
är inte hedersdagen för dom som
lämnat oss - löjlig

tänk efter Larz G
allt är inte så tufft att utrycka

och ja - jag kommer kolla
om du är och trampar på fel tår *ler
2019-11-02

  Larz Gustafsson VIP
Gott sei Dank!
2019-11-02

  Charlie assarsson
Ja alla får vi ha våra skilda åsikter om det.
2019-11-02

  Larz Gustafsson VIP
En fånig och löjlig tradition.

2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Charlie assarsson
Charlie assarsson