Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julslakt


Julen 1977 så slaktade vi styvfar
och körde honom genom flismaskin
Och vi sjöng tra la la na na na na lej
Köttfärsen räckte ända till midsommar
Hämnden var ljuvlig och vi skrattade
och vi älskade varandra så mycket




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 114 gånger
Publicerad 2019-12-07 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna