Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulvert


80-plusmänniskornas frätande ilska gentemot grönhårig ungdom. En livsbesvikelse så grundmurat bitter så att man blir lite rädd. Och nu är den jävla julen här då den satans ensamheten då man sitter framför TV-n, den enda vännen, får en att frysa om själen. Vreden och frustrationen tas alltid ut på den jävla hemtjänstpatrullen, som aldrig kan sköta sitt jobb och vars IQ ligger skrämmande lågt som den alltid gör hos efterblivna undermänniskor. Och på Jesus Kristus tror de inte. De kommer att brinna i helvetet, och de ska ta mig fan inte komma här och tro att de är något. Ernst Kirchsteiger måste vara bög! Han kommer också att pinas i den eviga elden. De obegåvade unga klagar för skitsaker. När jag var ung så fick man veta sin underdåniga plats i samhället, och det var en nyttig läxa för högmod går alltid före fall. Ja jag är jävlig ensam, men det beror inte på att det är mig det är fel på, utan jag känner bara ingen som har min höga klass i alla tänkbara avseenden. Var var jag? Jag sitter alltid och pullar mig själv till de ljuvligt förträffligt sexiga julvärdarna på TV. En jul fick jag uppleva 5 orgasmer på en dag. Det är min sköna julklapp till mig själv i Jesus Kristus vår frälsare. Jag älskar också att gå i vindlande kusliga kulvertar under sjukhuset. 




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-12-21 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna