Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen översättning från finskan om hans tidiga uppträdande på cirkus med pappa Joe


Buster Keaton



Mannen med stenansiktet.

"I ett typiskt nummer föreställde Keaton
en ouppfostrad rackare som pappa Joe
slängde, i uppfostringssyfte, runt estraden,
emot sceneriet och ibland t o m ut i
publiken".

Detta redan från Keatons tre års ålder.

Publiken skrattade.

Hur glad blir man av det ?




Övriga genrer (Översättning) av Gunnar Hilén VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-04 10:02



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Glad blir man inte. Men ibland skrattar man av rädsla för att blidka övermakten
2020-01-04

    Lena Staaf VIP
Hu! Värre än när fångar kastas att slitas sönder av lejon.
2020-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP