Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singularitetsförbundet

 

Singularitetsförbundet Existentialistisk splittrad front pläderade på onsdagen i Riksdagen om att man ska införa Jul & Nyår en gång i månaden. Deras talesman Häggmar Blondin har gått upp i rök på grund av strandat äktenskap med Harry Kometen. Humbug viskas det om i rokoko i paradvåningarna inuti Plaza Redondo Juckolatore. Jag andas. Jag såsar. Jag skrattar ett varmt grönt regn hemåt igen längs avklädda tankebanors djupverkande leende sprängningar av den skenande verklighetens korv med bröd på IKEA. En liten sparv sitter och sjunger sanning mitt i det vajande cyniska skrikande dödande samhällsmaskineriet.

 
 
 



Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 129 gånger
Publicerad 2020-01-04 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna