Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vågorna gungar kärleken som en tystnad mot strand

över mina hav glider vädret omkring
som grå kumuluslänkade trådar
virvlande under vågorna
rastlös tystnad mot strand

glider sakta runt i det grunda vattnet
du återspeglar den azurblå himlen
stranden följer strömmen
som en koboltvals på hög nivå

många olika skäl för tystnaden och för att nå himlen
men en touch för att stjäla ögonblicken ligger
i vad som ska omfamnas
älskare som vrider sina ansikten mot varandra

låt oss inte slösa bort den tid vi har
för varje andetag kan vara vårt sista
att leva är välsignat, men att stjäla en kyss..
lev den här gången i vacker lycka

stjärnor brister och imperier faller
men kärlek kan vara för evigt
då älskande kroppar omfamnar varandra
och värmen hittar utrymme

Kärleken är inte säker men lusten är det
som en gåva då vi kan börja med en stulen kyss
som hopp om något mer på denna strand
Jag tar fram min kärleksfulla hand för att röra

att hålla och aldrig släppa dig

snälla, håll vad som är kvar av min själ

tappa aldrig taget




Fri vers av Snowstorm
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-02-15 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snowstorm