Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi skapar årsringar


Vi var inga akrobater
vi var bara innerliga
tätt tätt ihop
leverfläck mot leverfläck
andning mot andning
ditt hjärta slog för mig
mitt slog för dig

Våra historier krävde avstånd
som hjälpte oss hålla ihop

Känslan av att det är du och jag
växer för varje år

Vi är inga sängens konstnärer
vi bara ligger där
nära inpå omslingrade
sår mot sår
mun mot mun
du fingrar mitt namn för dig
jag fingrar ditt för mig

Vi ses på nytt varje gång vi ses
vi når varann på ljusårs avstånd

Tanken om att vi föddes för varandra
ritar gemensamma årsringar i vårt vi

Vi säger sällan vi älskar
det här är nåt annat

det är alldeles på gränsen
till en lång lång varm gråt




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-03-02 09:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vackert.
2020-03-09

  Anya VIP
Mycket bra text. Gillar den originella tonen. Du träffar med säker hand. Riktigt skickligt!
2020-03-06

  Nina Nightwish VIP
Så vackert, GG :)
2020-03-04

    Lena Staaf VIP
Vackert och rörande om den djupa kärleken.
2020-03-02

  Scarlett Miryam VIP
Åh, den här gör ont att läsa.
(...vilket torde vara ett gott betyg!)
2020-03-02

  KattenKin VIP
Oj vad personligt och speciellt! Urfint och äkta. Sparar den kärleksfulla texten som känns som ett brev. Ett kärleksbrev.
2020-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP