Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag beskriver mig själv







Hahahjahahahahaha !

Det där "j:et"

kom dit av en slump, ett misstag

för jag skrattade så fort ?

men jag tror ju inte på misstag

så då var det väl meningen då.

Det är jag.

Och ibland är det hemskt att leva.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-05 14:04



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Slumpen är en intressannt fågel som man kan plocka fjädrar från.
2020-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP