Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poetens galna omoraliska kärlekssnack i kristider




Den stackare som inte vet vad som pågår just nu
utan framhäver i enfald sina egna behov av kärlek
är inte mycket till partner.

Det är som vederbörande står bredvid slagfältet
där folk segnar ner till marken och dör
och skriker "men jag då !"

Jag tar mig för pannan
fast jag inte borde.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-23 09:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja men för fan.....det borde man kunna säga......det är ju tyg hahaha
2020-03-23

  Onomatoprofet VIP
Det är kanske inte så lämpligt att säga ta dig i kragen heller.
2020-03-23

    Lena Staaf VIP
Jag, jag, jag...egoismen är tyvärr stark. Men det finns turligt nog solidaritet också. Må den vinna!
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP