Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla de dumma frågorna



Vad ska man tänka på nu om man är två
vuxna hemma hela dagarna ?

( på ett annat virus eller den äckligaste
sexställningen man alltid velat testa )

Kommer folk att skilja sig nu när stressen ökar ?

( ja )

Eller kommer man att komma närmare varandra ?

( ja det också )

Varför är det så att stressen ökar, för det gör den väl ? )

( ja det gör den, den ökar, för att krisen tär på
tålamodet och det inbördes beroendet )

Eller blir vi mer avslappnade och kärvänliga ?

( ja det också )

Och när kan vi gå tillbaka till arbetet för
att tjäna pengar till semestern då vi kan
vara hemma från jobbet.....?

Den 14:e april.

Tack psykologen !




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-23 17:23



Bookmark and Share


    Max Poisé
Va fan...14 April...orka.se
2020-03-23

    Lena Staaf VIP
Kurragömma med Corona! Desperation eller nya möjligheter? Fint skrivet om dubbelheten.
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP