Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

King Kong



Klitoris mot tungan, mot mina läppar - och brev att klistra och sprätta upp, att klistra och att sprätta upp och lägga undan, att ta fram. Kaffet väntar på min mun och mellan min undre läpp och tungan har ett fuktigt ord lagt sig: åtrå. Och du glömde din ring vid min säng, kanske visste du att det var sista gången.

Jag hade gått omkring bland träd och rötterna låg nakna och söndervridna mellan mina fötter och jag tänkte kvinna. Kvinna, tänkte jag. Ur dig är jag kommen, in i dig skall jag åter glida. Jag har fått smak för fitta och det är inget underligt i det, det smakade jag när jag kom till jorden, jag smakade så.

Som en sträng brast jag ut i vinden ifrån det öppna fönstret och som en ros ett färskt sår, som en plomb lossnade jag. Är det då så konstigt att jag vrålar märgen och hinnorna ur mig när det går för mig, när jag kommer, när du går. Och jag blev sittande på en sten, efter mig bliven, till.

*




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-27 19:47



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag gillade den här jättemycket. Mustigt och känsligt samtidigt. En smak av Majakovskij. Bra titel.
2020-04-28

    Lena Staaf VIP
En ursinnigt hungrig och samtidigt förtvivlad text, åtrå och sorg. "När jag kommer, när du går".
2020-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson