Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plockat från poeter...på ett ungefär



JESUS LEVER OCH ÄR DIN BÄSTA VÄN !
( alltid i VERSALER ).

Som man ligger
får man bädda
( humor )

Anakrylen högg sina yxor
i kärlekens tunga
( tung, svår poesi )

Kuken och fittan
knullade
( erotik )

wsddfx bn,,j-v mm
jjsf mn,jl
( Mensa-poeter )

Mörkret var svart
men du gick bort i blått
( "jag - ett opium" )

Björken blommade vackert
hästen brummade eller nåt sånt
( naturpoeter en masse )

Jag är kär i tjej
för femtielfte gången -hon är skitsnygg
( jag är en vanlig kille som är glad i tjejer )

Ett och ett är ett
om man riktigt tänker efter....före
( filosofpoeten )

Skit på dig, jag hatar bara dig
om du älskar mig med kätting
( sign "va är kärlek" )

jag är rim men inte reson
jag är död, som en nyfödd spion
( skille kunka vara ett beuras Gunnar )





Övriga genrer (Kåseri) av Gunnar Hilén VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-05-17 19:41



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Nu glömde du "Slaktslaktslakt! Hästen dog och grisen dog och kaninen dog och mamma dog och pappa dog, alla döddelidöööödde medan jag själv geggar runt i jordmån med min enda kompis dvs. JAGJAGJAG"
(Dvs. du glömde MIG, haha! "Naturpoet gone ego-geggamoja" är också en genre.)
2020-05-18

    Lena Staaf VIP
Snygg kategorisering. Men må alla skriva som de själva vill
2020-05-17

  Poeten Salvador VIP
Fina imitationrr
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP