Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relation blues



Jag hade min senaste riktiga relation för åtta år sedan (hon sa när jag gjorde slut att hon aldrig älskat mig, men kanske var hon arg). Efter det har det handlat om mer eller mindre trista försök och i bästa fall strul. En bet mig i munnen – inte i läppen eller tungan, utan i munnen – när vi knullade (hon hade skära kaniner i sängen). Jag skrek aj och drog mig ur. En annan hade ett allvarligt samtal med mig naken i sängen, efter att hon tigit i tre timmar, om varför jag måste skoja så med tjejen i luckan när jag hämtar ut bokpaket (hon hade ibland vackra nästan svarta ögon och ascoola barn). En tredje blev på tåget ifrån Kalmar efter en vecka på Öland med cykelturer genom vallmofält ett slags hoprullat och stumt djur och lämnade mig frågande (hon hade en vacker stjärt). En fjärde och en femte sa efter första eller andra dejten att deras gamla pojkvän hört av sig och att de ville göra ett nytt försök (en bjöd hem mig på hemkokt soppa redan första gången, den andre visade mig sin hund).

Nu sjunger fåglar.

*




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-21 08:09



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Dessa relationer...när alldeles för mycket måste stämma med förväntningarna. När besvikelserna tränger undan de goda känslorna. Knöligt och knaggligt. Men du skriver fint och levande om det.
2020-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson