Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Covid

Covid-19
ett straff till oss
som förstör jorden

virus går före
sveper bort människorna
en efter en

naturen blir kvar




Fri vers av Maj-Len VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-05-29 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Len
Maj-Len VIP