Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtar
till nästa gång vi ses

ingen annan
kan få mig så glad
du ger lycka
till min kropp

ditt skratt
dina första steg

Kommer jag att finnas
när du börjar skolan
blir förälskad
när du gifter dig

Tiden
dagarna
och åren
rinner snabbt iväg

Vill höra
om och om igen
när du ropar

hej mormor
mår du bra
vad gör du?




Fri vers av Maj-Len VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-02 21:50



Bookmark and Share


  RiJoKu
Så härligt! EN mormor som bryr sig och gillar som uppskattar de små.
Kul och allvarlig och längtan!
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Len
Maj-Len VIP