Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa jag gjorde dig till kvinna



Omständigheterna får förbli vår hemlighet
det skulle bli för stort rabalder...
det blev en tisdag
jag första gången fick se dig naken
vi lade dina ben åt varsitt håll
dig bekvämt i fåtöljen
något bakåtlutad
i största njutningsvinkel
och lät mig inleda vår sanna saga
du var så blöt att vi halkade på golvet
när jag senare bar dig in till de bolstrade sängarna

du älskade svart nylon
brunt, lila och blått
höga stövlar
som jag skulle sätta på
och dra av
strax innan du gick till verket med mun, läppar och tunga

vi förenades gång på gång
åt napoleonbakelser
sköljde ner med spermiga kyssar
fittiga safter
gjorde dig till kvinna
mig till man

många år senare skrev du att jag
måste försöka få bort dig ur min kropp
för du fick inte mig som du ville
och du vände dig till gud
och jag flyttade bort
och allt blev kvar i min kropp
för du var det finaste jag mött
och jag har sparat alla dina brev med dikter
om hur man gör när man blir kvinna och man

jag såg dig en gång efter revolutionerna
du hade klippt dig och nästan blivit dam
jag svalde djupt

idag förstår jag att du måste
att du var tvungen
för att få bort mig
ur din kropp




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-20 09:25



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Det här är starkt. Rätt in.
Jag återvänder. Försöker fundera
på om om en rädd make kan
verkligen kan upptäcka sin fru åter
som att de omkring oss helt plötsligt
blir mogna, och vi sänker blicken
eller om det helt enkelt fanns en
kvinna som hade kunnat förändra allt?
2020-08-23

    ej medlem längre
wow. fantastiskt skrivet. O_O
2020-08-20

    Lena Staaf VIP
Ett minne att bära med sig eller en dröm?
2020-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP