Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte se

Handen söker
efter sanningen
djupt i min ficka

Vågar inte öppna
den knutna handen




Fri vers av mmm...mia
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-14 09:19



Bookmark and Share


  Henning
Riktigt bra! Säger så mycket mer än det står!
2006-12-08

  Ulf Popeno
En slående symbolik.
2006-08-16

  john ekström
Fin liten dikt
2006-07-14
  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia