Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista gången

Jag förskräcks plötsligt av
att jag inte minns
vilket år,månad, dag eller tid det var
sista gången
jag bar dig på min höft

nu är du för stor
men ryms ännu i mitt knä




Fri vers av mmm...mia
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 10:10



Bookmark and Share


  Henning
mmm... ett ögonblick, och sen är det borta. De var små och vi var hela världen, nu finns hela världen... och vi är bara vi...
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia