Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbrev

hjärtat brast
när jag såg svart på vitt
hur vi älskade varandra

kärleksord, hastigt nedskrivna
en måndag morgon
så varma, tillitsfulla

varför tog vi inte reda på
det vi hade
nu är det kallt, oförutsägbart




Fri vers av mmm...mia
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 10:15



Bookmark and Share


  Henning
Så är det för ofta.
kärleken är just som ord på ett litet papper... håller vi inte i det, så blåser det bort i vardagens vindar.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia