Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag på jobbet.




Den förrädiska smörgåsen.

En ordinär ostmacka innehåller ca 315 kalorier.
Budapestbakelsen 330.

Då är det lika bra att välja bakelsen.

Som lunch på jobbet tog jag en dag med mig
två napoleonbakelser.

Man tittade storögt på mig när jag öppnade lådan
och slängde upp den första.

Jag åt den, öppnade åter lådan,
tog fram den andra bakelsen och åt den med.

Sen gick jag och jobbade.
Första patienten var anorektiker.

Som sa att jag hade grädde i mungipan.

Det var en bra dag för jag hade lärt mig nåt nytt.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-25 10:47



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Spännande text!
Problemet är att du blir fortare hungrig igen efter napoleonbakelserna än om du ätit smörgåsen.
Och du odlar din cancer med sockret.
Men det kan vara värt det.
2021-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP