Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jörn Donners sista ord om rätten att få ha en hemlighet.


Du har ingen hemlighet, gubbjävel !




Det var ditt hat.
Du la i ditt barn.
Skitstövel !
Din innersta kärlek.
Du aldrig fick.
Och förstörde.
Stackare !




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-02-11 19:21



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är förfärligt.
2021-02-13

  alicja lappalainen VIP
det sociala arvet
2021-02-12

  Maria Sundelius
Stark. Berörde mig.
2021-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP