Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BRANDFACKLA


Ingen rök utan eld



Den älskogshete brandmannen
blev eld och lågor
tände på sin flamma
hon slocknade dock
redan innan glöden bäddats
han hann inte ens bli utbränd
utan blev hädanefter blott en rykande pyroman
nu falnar kärleken
och i sina förkolnade rester
får de framgent leva på aska.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunnar Hilén VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-23 16:27



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Etna har vaknat.
2021-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP