Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om mig eller av mig men hela tiden mej mej mej




Vad kan det vara ?

Poesi kanske ?

Löjligt att analysera det mera.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-21 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP