Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla Svärtans Dag

 
Initialt verkar lidelse
vara en fin guldklimp
senare kanske liknelse
med en trampad fimp

helt plötsligt värdelös
rinner ut i rännstenen
beblandas med all bös
i avloppet blir förenen

fastnar den i ett galler
vill den ju plockas dän
hellre i avskräde faller
än åt kärlek ge sig hän




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-14 05:11



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja huga ligen å huvva, tur att man fångades av kärleken å fimpade för gott!
2022-02-14

    Sefarge VIP
Svikna brutna hjärtan
Säg vad beror det då
På? För inte beror det
På dig och mig? Vi är
Oskyldiga?
2022-02-14

    Lena Staaf VIP
En riktigt brutal dikt om kärlekens död. Snärtigt skrivet!
2022-02-14

  Öknens Ros VIP
Svart hjärta
Sådan smärta
I kärlek bränd
Röksignal sänd
Hjärta hotad
Kärlek skrotad

2022-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP