Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*Bodingens Meteorologiska & Hydrologiska Institut


BMHI:s* sommarprognos

 

Förväntan stiger
sommarn tar fart
floran diger
prunkar så klart

en magisk tid
natur expanderar
se skogsgrön svid
klorofyll saluterar

juni värmen höljer
dock i juli gör visit
augustitemp följer
ger hettan respit

tar kvartal i famn
tackar månader tre
årstid byter namn
ruskig höst gör entré





Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-18 07:54



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fantastiskt neutrala rader!
2024-05-29

  Öknens Ros VIP
Snyggt om årstiderna!
2024-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP