Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Arbetshäst

 

En hovslagare

är hästens pedikyrist

samt dess skyddsombud

på nyfilade hovar

undre stålhättor spikar




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-12 19:33



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Så sant som en häst travar.
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP