Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen - Tanka

 

Som bofast vid skog

har jag genom åren sett

allehanda djur

dock i morse premiär

min första kontakt med lo




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-04 08:19



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fantastisk upplevelse! Väl värt att skriva en tanka om.
2022-02-04

  Öknens Ros VIP
Åh! Det måste ha varit en häftig upplevelse att få se skogens stora kattdjur!
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP