Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett oskrivet brev till Beckett


Samuels eviga sorg




Jaså du, den långa sorgen består
så det är långt till din ljuva vår.

Du går ju bara din egen väg
alltid utan handtag på din bag.

Du skriver som vore du inte jag
du skiljer aldrig på natt och dag.

Du har inte kunnat sluta vänta på Godot
du uppmanar heller inte mig i dig att gå då.

Ingen kan älska livet som du
hoppas att något ska hända nu.

Men sorgen stoppar allt vatten att rinna
slutet är en spräckt fitta att hinna finna.

Finna innan det ansiktslösa slutet tar slut
och det jävla förbannade pisset säger tut.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-09 06:51



Bookmark and Share


  Kaktusblomma
Den var lite kul på nåt lustigt sätt
Alltså
Du ruskar om med könsorden så dikten får mer dimension tänker jag

2022-02-09

  alicja lappalainen VIP
"Men sorgen stoppar allt vatten.... säger tut."
YOU MAKE MY DAY Gunnar!
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP