Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag





Efter snart 41 år
har du samma hår.

Fast du hittar alltid de grå
de som inte längre orkar må.

Jag undrar ännu över vem du är
om det verkligen i dig jag är så kär.

Det ska vi kanske inte prata högt om
vi klär bara av oss, skålar, säger kom !

Nånting av dig måste bara vara märkliga jag
stora delar av mig är din natt, din egen dag.





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-10 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP