Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har din poesi handlat om ?








Hahahaha !

Jag kommer ihåg en gång när jag hade bajsat
och plötsligt börjat tänka på all skit jag skrivit
på den här jävla sjuka sidan poeter.se.

Va roligt jag hade den stunden.

Jag sudda bort ett femtital
men sen orkade jag inte mer.

Lät skiten vara.

Sjukskrev mig nästa dag
pga magont.

Andra verkar spy av lycka över all magsaft de presterar.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-10 19:44



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

vi skriver och jag misstänker
vi ångrar oss ibland men det
är som att inte våga se sig själv
i spegeln.
2022-02-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
nej jag har inte skrivit om dig!
på 10 år jag har träffat många läsare med roliga åsikter,
jag önskar dig lycka till att förstå bättre att du inte kan skriva för att tillfredsställa alla.
2022-02-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
hahaha en mycket charmig poet här sa till mig att han blir upphetsad sexuellt,
på mina recensioner granskade texter,lästa mest på olika ambassader pressmeddelande tid människor morgongrupp.
Jag ber dig om ditt yrke,svar:
-Fungerar krisförhandlingar bra för att öka styrkan hos killar?
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP