Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grönt - Tanka

 

Ett magiskt norrsken

igår sågs var jadegrönt

skapat med stjärnkraft

uran i samma kulör

får dock kärnkraft skyllas för

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-11 09:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att njuta av naturens under som norrskenet. Som av någon konstig anledning också dragit sig mer söderut.
2022-02-11

    Sefarge VIP
En spännings avslappnande skrivelse!
Bäst med kretsloppets Lyskraft
och ej människans otyglade
giftiga! Som kan sprängas
loss närhelst
Det så blir
av?
2022-02-11

  Niliboy
Ska vi satsa på alternativen? De är ju billigare å inte farliga!
2022-02-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Du berättade den stora sanningen om de kemiska elementen.
2022-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP