Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antydnings-vis - Tanka

 

Att kvinnornas list

övergår männens förstånd

är vedertaget

verkar även visare

en- fråg- och näsvisare

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-20 08:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ha ha kul!
2022-02-20

  Niliboy
Vitsare!
2022-02-20

  Bengt H VIP
Rolig ordlek.
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP