Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis Busch !



Du kan flytta in nu.
Huset är ditt.
Det måste ju kännas.

Nu vill du bli motor
i en ny regering.
Du känner dig elektrisk
vill sänka el-skatten.

Det är så här
en slipsten ska dras.




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-14 08:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En riktigt vass satir om en politiker som är beredd att gå över lik.
2022-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP