Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosthål - Tanka

 

Att gammal kärlek

ej rostar är sanning med

modifikation

känns som den korroderat

stora hål i mitt hjärta

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-19 04:13



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja kärleken den kärleken, kanske kan känslorna ge ljuva minnen också, som man fokusera på!
2022-02-19

  Koloristen
Kul och genomtänkt.
2022-02-19

    Lena Staaf VIP
En fin kärleksdikt!
2022-02-19

  Öknens Ros VIP
Ack, den kärleken, den kärleken, vad den kan ställa till med!
2022-02-19

    Sefarge VIP
Till sist rostar alles!
T.o.m en R&R?
Men även korro
-derad kärlek
kan väl
värma
lite?
;)
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP