Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekot från Säbrå - Tanka

 

Farfar sa alltid

jutt de ja' om det blev tyst

kring fikabordet

tyckte då det var stolligt

nu gör jag dock likadant

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-22 07:55



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket roligt!
2022-02-22

    Lena Staaf VIP
Fint och gulligt skrivet! Omedvetet tar vi med oss uttryck och gester från dem som stått oss nära.
2022-02-22

  Bengt H VIP
Ja, jag är också mer lik min far än jag vill erkänna.
2022-02-22

  Öknens Ros VIP
Min karl säger "jaa" eller "så att" vad det nu betyder.
2022-02-22

    Sefarge VIP
Träffande ord som
går igen! "Som
snagt vad. .."
;)

2022-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP