Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett tredje världskrig? Nej, människan har väl lärt sig av sina misstag... JA ELLER HUR!


Gen-vägen - Tanka

 

Där förfäder går

vandrar vi också tids nog

då slutet dagats

hoppas det icke hastar

dock domedag tycks på G

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-24 08:46



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja huga ligen å huvva för dagens utveckling!
2022-02-24

  Öknens Ros VIP
Allting kan hända med en maktfullkomlig diktator på tronen.
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP