Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vådan av att lyda


Att slå ett barn
är oftast ett bra medel
för att få det att lyda
eftersom våldet skapar rädsla.

Men det finns också andra sätt.

Att skuldbelägga är mycket effektivt.

Att aldrig svara.

Tystnad.

Skrika.

Att få det att skämmas och bli blyg.

Allt som är släkt med döden
funkar jävligt bra.

Sen finns det en del negativa grejer
med att lära barn lyda......




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-03-02 11:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Starkt skrivet om hur barn kuvas och dompteras.
2022-03-02

  siv birgitta.a. VIP
SLÅR MAN ETT BARN HAR MAN MISSLYCKAS SOM FÖRÄLDER.
DET ÄR ALTID VI VUXNAS FEL.
BARNEN PROTESTERAR.
HAR FOSTRAT 6 STYCKEN BARN .
NU VUXNA .
JAG ÄR INGEN PERFEKT MAMMA .
HAR SKRIKIT NÄR DOM INTE LÖD MIG-
SÅ ÄR MINA TANKAR NUAV BIRGITTA
2022-03-02

  Monica Lindgren
Mörk ironi i den här texten. Delar ditt engagemang och dina åsikter. (att få barn att lyda på olika sätt...Ta ifrån dem initiativ och tro på sig själva...)
2022-03-02

  Ordsus
Vad elaka vuxna människor kan vara, medvetet eller omedvetet, emot dem de säger sig älska mest.
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP