Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige

 

Den svenska nonchalansen.
Den svenska arrogansen.
Den svenska självgodheten.
Den svenska bristen på respekt.
Den svenska bristen på empati.
Den svenska bristen på självdistans.
Den svenska bristen på självkritik.
Överhuvudtaget den svenska
bristen på hyfs och vanligt folkvett.
Att vistas här är som att
sitta fast i ett väldigt trångt arsle.
Och man frågar sig varför det sker
så många våldsbrott, mord och
en så utbredd psykisk ohälsa.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-03-02 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det sker inte många mord i sverige. tv hausar upp det, de blir kåta på det. det "säljer". som deckare säljer va? vanligt folk älskar mord. om något är vi för snälla. kanske för politiskt korrekta. och falska. fan, vart har svenskheten tagit vägen? =\
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna