Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En anti-krigstext...pang på rödbetan.


Kroppen




Låt det aldrig sluta pumpa i grenen
låt det aldrig sluta spänna i benen

låt det aldrig sluta svettas i fittan
låt det aldrig sluta kittlas i klittan

låt det aldrig sluta explodera i snoppen
låt det aldrig bli eld upphör i kroppen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-15 08:14



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

instämmer. Explodera. I det sexuella.
Enbart. En antikrig-text.

Tack
2022-03-16

    Lena Staaf VIP
Inget försiktigt poetspråk här. Nej pang på rödbetan. Men takt och rim ger pluspoäng.
2022-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP