Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vakna upp ur en dröm som har varat i decennier

För att kunna förstå och inse så måste
du först koppla ur ditt dominerande intellekt,
och sen så är du tvungen att stänga ned ditt språk som gör dig både blind och döv.
Att färdas i själens kaotiska mörker och
känna ljuset explodera i kärlek och sanning.
Att vakna upp ur en dröm som har varat i decennier och inse att ingenting är förlorat.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-15 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna