Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(dina blåa) ögon

öppen klar och vaken
här är du
ser på mig
med ögon blå som himmelen

dina ögon silar inte
mitt yttre eller inre
tar in hela mig
allt dom säger är

jag älskar dig




Fri vers av mmm...mia
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-08-02 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia