Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark och fri

 

Om man slutar att älska folk, så minskar ju bördorna i ens liv vilket ju skapar egoharmoni.
Om man helt enkelt stänger ned allt som har med kärlek att göra så minskar ju ens ansvar och smärta drastiskt och komfortabelt.
I fall man skiter i medkänsla, samvete, moral, etik och annat sånt trams så kan man ju knäppa upp en öl och luta sig tillbaka i soffan och äntligen få lugn och ro att njuta av livet.
Sluta vara så löjligt sentimentala, jag behöver inte er kärlek och omsorg, jag är stark och fri.




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-25 21:01



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En del kanske tänker så och det är tragiskt både för dem och deras omvärld.
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna