Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad det är för jäkla skönt att vara just jag!

 

Tänk att ha en hel dag och gå omkring på Claes Ohlsson, Bahaus, Jula, Biltema, Blomsterlandet, Beijer byggmaterial och HM. Bara gå runt och känna in färgerna, formerna och dofterna och känna sig som en riktig karl som har ordning på pryttlarna, lite vresig och eldfängd men inte så att det stör någon. Och så kaffe med ett par äggmackor i bilen. Kyssa frugan i nacken och ännu en underbar afton. Vad det är för jäkla skönt att vara just jag!




Prosa av Johan Bergstjärna
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-30 15:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag kan inte tänka mig något värre än att gå i dessa affärer. Men din text var väl satir?
2022-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna