Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vittnesmålen inifrån Gudrun Sjödén – hot, mobbning och rasism. Valda citat. Expressen idag 6.4. Text: Karin Sörbring


Hon är blixtrande intelligent





"Den värsta tiden i hela mitt liv, utan att överdriva".
( anställd ).

"- Efteråt berättade konsultbolaget att Annie ( Vd:n i företaget ) kallat mig ”defekt vara” när de diskuterat min graviditet "( anställd ).

"Gudrun blev upprörd över att medarbetarna ”satt och tyckte saker”".

"Det har blivit en arbetsmiljö som är rena skräckväldet", ( anställd ).

"Gudrun Sjödéns huvudkontor var under min tid en arbetsplats med extremt dålig psykosocial arbetsmiljö. Mobbning, kränkningar, trakasserier och hot skedde i princip på daglig basis".

"Mitt självförtroende kördes i botten och jag kände mig fullständigt värdelös", ( anställd ).

"Petra fungerar. Det pågår i drygt en timme och Petra Palmén upplever att stämningen är hätsk. Hon känner inte att hon får ett enda konkret exempel ( på saker hon anklagats för ) utan att allt baserar sig på en upplevelse och känsla de andra påstår sig ha.

Vd:n summerar mötet med att Petra Palmén nu ”fått höra vad världen tycker” och uppmanar henne att ”gå in i sig själv och fundera ordentligt på hur hon ska agera annorlunda”".

"Anställda gråter på toaletterna efter att ha blivit utskällda".

Gudrun Sjödéns rasism:

"Eftersom du är svart kan jag inte läsa av ditt ansikte, du får försöka ha tydligare mimik”.

”Det här ska bli så roligt, jag är så uppspelt över att mina negrer ska komma i dag”, kvittrar Gudrun Sjödén om två medarbetare från USA.


Vad jag tycker om G.S.

En olycklig, bitter och elak flickkärring i skrikigt könlösa paltor.

En misslyckad, diktatorisk variant på Pippi Långstrumps glada, revolutionära humanism.






Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-06 08:44



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Vilken härlig ärlig rak beskrivning av den kvinnans imperium och hur det sköts. Jag köper ingenting från henne och kommer aldrig att göra det heller, då hon i ett av sina uttalanden gav sig på att prata illa om alla hemlösa.
2022-04-07

  rostspik VIP
Det här rimmar minst sagt illa med varumärkets kulturtantsimage.
2022-04-06

    Lena Staaf VIP
Jag tycker hennes kläder är vackra och så annorlunda mot mainstream. Men jag kännet till den riktigt dåliga arbetsmiljön som hon är ansvarig för så jag köper inget från henne.
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP